Hello.Do Follow Me? Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
Love Is Simple

Semakin jauh. .

Bismillahirrahmanirrahim. . .
Assalamualaikum br0 sis

S s s shuh, shuh.. berhabuk! Hachem . ! Ya Allah da lamanya tak menulis. Keras habis jari-jemari menekan huruf di papan keyboard. Hadoi *~' Na tukar skin pun habis lupa cara main code. Baru beberapa bulan. . Ni kalau setahun ta jenguk blog mau lupa password teruih. Haha!

Ok, ok, na story satt. .
Aku baru balik dari kem PLKN . !
senior: na cakap best letew~
junior: oh no! scared :'8 haha. Alhamdulillah! Sempat sebulan lebih ja, mohon pelepasan awal untuk mengejar satu lagi cita-cita selepas tamatnya zaman persekolahan. Cewahh ayat! **matluthfi

Mungkin rezeki aku la kan, dapat 3 tempat yang aku teringin sangat nak p sebelum menduduki peperiksaan S.P.YEM,
*MATRIKULASI
*UNIVERSITI
*KUISAS -(Kolej Universiti Islam Sultan Azlan Shah)

Berserabut habih dok pikiaq nak terima tawaran mana. . dah la duk kat kem plkn. Tiga hari ambil masa untuk fikir dan dengar nasihat/pandangan kawan2 terbaik kat sana. Tiga hari beb! baru nak sambung belajar, ni kalau nak kawin ni mau amik tiga tahun. Haha! Melawak :]

So aku decide, orang pertama yang aku bagitau adalah mak. Of course! Aku kan anak mak dengan ayah. Euuww!.. Anak manja. Yes! Aku anak manja. Who cares?

Jadi doakan aku untuk berjaya di mana kedudukan aku sekarang sehingga berjaya capai kejayaan yang aku impikan. . Aku doakan semua kawan-kawan aku yang baru atau yang lama. .

#throwback
Batch '96. SMK DR. BURHANUDDIN.
qilah: Usaha chaiyok!
fau dan mekda: semoga ukhuwah kita kekal walau dimana kita berada. Amin!
finaz, hanis, waney: Fighting!
wirawati dorm4 plkn sri impian:
 
This Template Was Made & Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.